Messi Voetbalshirts -Rode Duivels spits Toekomst - James - Wilson
نوشته شده توسط : ayutr@outlook.com

James - Wilson werd geboren in Staffordshire Voetbal schoenen stad Bidaerfu, was hij 7 jaar oud Manchester United scouts ontdekt, lid van de Rode Duivels jeugd. De leeftijd van 14 - James Wilson in Presov Slowakije team vriendschappelijke wedstrijd Manchester United U18 jeugdteam race. In 2011, Wilson Manchester United U17 jeugd team nam deel aan de Milk Cup (één in Noord-Ierland op het International Youth Tournament Voetbal), scoorde hij twee doelpunten in dat toernooi, waardoor het team runner-up.

2011-12 seizoen, Wilson formeel ging Voetbalshirts 2014 Outlet de Verenigde U18 jeugdteam, maar de eerste twee wedstrijden van het seizoen, leed hij ernstige verwondingen, vanwege een enkelbreuk buitenspel gezet voor bijna vijf maanden. Gelukkig kwam hij niet terug na het verliezen van de positie, de tweede helft van het seizoen na 13 competitie-optredens en scoorde vijf doelpunten, daarnaast heeft ook twee FA Youth Cup bal oogst, maar ook voor het eerst namens Manchester United reserve team optredens, nam deel met West Brom reserve spel.

Na de start van het nieuwe Messi Voetbalshirts seizoen, Wilson Manchester United U21 jeugd team won de Manchester Youth Cup, geënsceneerde hij gelukkigste man in de augustus 7 finale tegen Manchester City U21 jeugdteam spel. Samen met de bevordering van een goede jonge spelers, bekend van de Nederlandse coach Louis van Gaal maarschalk rood, Wilson kreeg meer en meer eerste-team kansen voor de 14 Premier League wedstrijden, heeft hij zes keer gespeeld, nog steeds het huis van de week Stoke strijd beginnen debuut. http://www.voetbalshirtss.com/





:: برچسب‌ها: Voetbal schoenen ,
:: بازدید از این مطلب : 6
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 16 آذر 1393 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: